Aannemersbedrijf W.G.M. Sanders

Aannemersbedrijf W.G.M. Sanders is een Aannemer gelegen aan Heiweg 171 in Nijmegen.

Meer informatie over Aannemersbedrijf W.G.M. Sanders in Nijmegen

Aannemersbedrijf W.G.M. Sanders is een zelfstandig aannemersbedrijf in Nijmegen met een ruime traditie en een uitstekende reputatie. Ze zijn gespecialiseerd in onder andere het aanleggen van kelders onder bestaande woningen en hebben hiervoor ervaren vakmensen en de juiste materialen in huis. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in erkers, serres, dakkapellen, badkamers, trappen, deuren, kozijnen en siersmeed hekwerken. Het bedrijfsbureau denkt mee met de klant en staat tijdens het bouwproces in nauw contact. Ze geven graag vrijblijvend advies en werken ook mee aan bijzondere projecten, zoals de Donjon op het Valkhof in Nijmegen, waarvoor ze het merendeel van het timmerwerk hebben uitgevoerd. Je kunt contact opnemen met Aannemersbedrijf W.G.M. Sanders via telefoonnummer 024-3554155 of e-mailadres info@wgmsanders.nl.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf W.G.M. Sanders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf W.G.M. Sanders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf W.G.M. Sanders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf W.G.M. Sanders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Aannemersbedrijf W.G.M. Sanders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf W.G.M. Sanders

Bezoekers bekeken ook