Aiosyn

Aiosyn is een Softwarebedrijf gelegen aan Toernooiveld 300 in Nijmegen.

Meer informatie over Aiosyn in Nijmegen

Aiosyn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van dieplerende algoritmes voor de diagnose en onderzoek van kanker- en nieraandoeningen. Ze bieden op AI gebaseerde beeldanalyse-software aan die de werkprocessen verbetert en gecertificeerde oplossingen levert die een positieve invloed hebben op patiënten. Hun technologie op het gebied van computationele pathologie biedt data-gedreven inzichten om klinische diagnostiek te verbeteren en R&D-studies aan te vullen. Aiosyn is opgericht als spin-off van Radboudumc en heeft meer dan 20 jaar onderzoekservaring. Ze hebben sterke banden met de klinische praktijk en werken nauw samen met pathologielaboratoria om dieplerende oplossingen te ontwikkelen. Hun modulaire software is naadloos geïntegreerd in standaard pathologiewerkstromen, waardoor een soepele en efficiënte overgang mogelijk is. Aiosyn streeft ernaar om door middel van de ontwikkeling van AI-technologie de patiëntresultaten wereldwijd te verbeteren. Ze hebben een wetenschappelijke adviesraad opgericht en hebben verschillende publicaties en klinische studies aangekondigd om hun innovaties op het gebied van nier- en borstkankeronderzoek te ondersteunen.

Wil je weten wat Aiosyn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aiosyn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aiosyn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aiosyn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Aiosyn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aiosyn

Bezoekers bekeken ook