ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Binnenhof 10-12 in Nijmegen.

Meer informatie over ALDI in Nijmegen

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen, van topkwaliteit en ook nog eens goedkoper. Ze hebben een breed assortiment van ruim 900 producten en streven altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zowel de huismerken als de A-merken zijn van hoge kwaliteit en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. Daarnaast hebben ze regelmatig mooie aanbiedingen en zijn ze ook nog eens duurzaam bezig door te werken met producten van eigen bodem en voedselverspilling tegen te gaan. Kortom, bij ALDI kan iedereen terecht voor goedkopere boodschappen van hoge kwaliteit.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook