Amazing Oriental Nijmegen

Amazing Oriental Nijmegen is een Chinese supermarkt gelegen aan Zwanenveld 9099 in Nijmegen.

Meer informatie over Amazing Oriental Nijmegen in Nijmegen

Op 8 november opent er een nieuwe winkel van Amazing Oriental in Antwerpen. Amazing Oriental is de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland, met meer dan twintig vestigingen. Ze bieden een assortiment van meer dan 10.000 authentieke A-merken uit Azië, waaronder meer dan 200 soorten instant noedels en heerlijke Dim Sum hapjes. Bij winkelcentrum Dukenburg kan je de eerste 2 uur gratis parkeren. De openingstijden van de winkel zijn maandag tot en met vrijdag van 10.30 tot 18.30 uur, en op zaterdag van 09.30 tot 17.30 uur. Op zondag is de winkel gesloten. Je kan je aanmelden voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van aanbiedingen. Voor vragen of opmerkingen kan je contact opnemen via het contactformulier of het telefoonnummer op de kassabon. Amazing Oriental is betrokken bij de Amazing Community en biedt inspiratie.

Wil je weten wat Amazing Oriental Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amazing Oriental Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amazing Oriental Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amazing Oriental Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Amazing Oriental Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amazing Oriental Nijmegen

Bezoekers bekeken ook