Andre Weijers Grond-, Water- en Wegenbouw B.V.

Andre Weijers Grond-, Water- en Wegenbouw B.V. is een Wegenbouwbedrijf gelegen aan Hogelandseweg 15c in Nijmegen.

Meer informatie over Andre Weijers Grond-, Water- en Wegenbouw B.V. in Nijmegen

Andre Weijers is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in grond-, water- en wegenbouw. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder grondwerk, straatwerk en riolering. Het grondwerk is de basis voor alle andere werkzaamheden en ze hebben gespecialiseerde grondwerkers en het juiste materieel om dit efficiënt uit te voeren. De bestrating wordt gebruikt als verharding voor wegen en terreinen en ze leveren vakmensen voor machinale bestrating, sierbestrating en traditioneel straatwerk. Ze voeren ook rioleringswerkzaamheden uit, zoals schoon- en vuilwaterriolering en huisaansluitingen. Andre Weijers heeft veel ervaring en voert jaarlijks veel opdrachten uit. Ze hebben ook een recente projectenlijst en een lijst met opdrachtgevers. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Andre Weijers Grond-, Water- en Wegenbouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Andre Weijers Grond-, Water- en Wegenbouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Andre Weijers Grond-, Water- en Wegenbouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Andre Weijers Grond-, Water- en Wegenbouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Andre Weijers Grond-, Water- en Wegenbouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Andre Weijers Grond-, Water- en Wegenbouw B.V.

Bezoekers bekeken ook