Arnhem-Nijmegen Chaplaincy

Arnhem-Nijmegen Chaplaincy is een Anglicaanse kerk gelegen aan Van Hogendorpstraat 126 in Nijmegen.

Meer informatie over Arnhem-Nijmegen Chaplaincy in Nijmegen

Welkom bij de Anglicaanse Kerk in Arnhem & Nijmegen. Wij zijn een internationale, Engelstalige kerk die wekelijkse diensten houdt in zowel Arnhem als Nijmegen. Iedereen is van harte welkom om met ons het evangelie van Jezus Christus te vieren, in aanbidding, dienstbaarheid en gemeenschapsleven. Wij maken deel uit van het Bisdom in Europa van de Kerk van Engeland en de wereldwijde Anglicaanse Gemeenschap. Onze kerkdiensten, Bijbelstudies en andere activiteiten worden in het Engels gehouden. Onze internationale gemeente bestaat uit mensen van over de hele wereld, inclusief Nederland. Onze Kapelaan is momenteel vacant en onze Assistent-dominee is Reverend Dorienke de Vries-Sytsma. Klik hier om ons te volgen op Facebook.

Wil je weten wat Arnhem-Nijmegen Chaplaincy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arnhem-Nijmegen Chaplaincy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arnhem-Nijmegen Chaplaincy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arnhem-Nijmegen Chaplaincy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Arnhem-Nijmegen Chaplaincy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arnhem-Nijmegen Chaplaincy

Bezoekers bekeken ook