Bever

Bever is een Winkel voor buitensport gelegen aan Marikenstraat 2-4 in Nijmegen.

Meer informatie over Bever in Nijmegen

In Nijmegen, aan de Marikenstraat 2-4, is er een Bever-winkel gevestigd. De winkel is vandaag geopend vanaf 11:00 uur. De openingstijden voor deze week en volgende week zijn beschikbaar op de website. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met verschillende buslijnen die in de buurt stoppen. Ook is er de mogelijkheid om een OV-fiets te pakken. Voor automobilisten zijn er parkeergarages in de buurt waar de auto kan worden geparkeerd. De winkel nodigt klanten uit om langs te komen en de uitgebreide collectie te bekijken. Er is een breed assortiment aan wandelschoenen, outdoorkleding, kampeeruitrusting, GPS-navigatie en smartwatches. Daarnaast is er ook een boekenhoek waar klanten kunnen genieten van een kopje koffie. Er zijn verschillende services beschikbaar, zoals winkelen op afspraak, het ophalen van bestellingen in de winkel, het uitproberen van uitrusting en onderhouds- en reparatiediensten. In de winkel is gratis WiFi beschikbaar en klanten kunnen in de winkel bestellen en laten bezorgen waar ze willen. Er zijn ook andere Bever-winkels in de buurt, zoals in Arnhem, Ede, Doetinchem, Apeldoorn, Den Bosch en Amersfoort.

Wil je weten wat Bever verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bever of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bever? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bever het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Bever reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bever

Bezoekers bekeken ook