Big Bread Kitchen Nijmegen

Big Bread Kitchen Nijmegen is een Cafetaria gelegen aan Sint Jacobslaan 68 in Nijmegen.

Meer informatie over Big Bread Kitchen Nijmegen in Nijmegen

Bij Big Bread Kitchen Nijmegen kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na iedere bestelling maak je kans op mooie prijzen door aan het rad te draaien. Daarnaast verloot Foodticket elke 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Betaal direct online met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Als je liever je bestelling wilt afhalen, kun je ook op de website bestellen en aangeven wanneer je het wilt ophalen. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL. Er zijn enkele beoordelingen van klanten, waarbij één klant klaagt over de toeslag voor plastic terwijl alles in karton zat, en een andere klant teleurgesteld is in de kwaliteit van het eten. De locatie van Big Bread Kitchen Nijmegen is op St. Jacobslaan 68, 6533 BT Nijmegen, en je kunt hen bereiken op 0243551968.

Wil je weten wat Big Bread Kitchen Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Big Bread Kitchen Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Big Bread Kitchen Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Big Bread Kitchen Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Big Bread Kitchen Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Big Bread Kitchen Nijmegen

Bezoekers bekeken ook