Bistro van Loon

Bistro van Loon is een Bistro gelegen aan Dobbelmannweg 53 in Nijmegen.

Meer informatie over Bistro van Loon in Nijmegen

Bistro van Loon is een locatie waar je verschillende feesten kunt organiseren, zoals verjaardagen, jubilea en bedrijfsfeesten. Er is ruimte voor maximaal 80 personen, en met het terras erbij zelfs tot 150 personen. Ze staan klaar om mee te denken en er een onvergetelijke dag van te maken. Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden. De contactgegevens zijn te vinden op de website. Bistro van Loon is geopend van dinsdag tot en met zondag, met verschillende openingstijden voor koffie, lunch en diner. Op maandag is de bistro gesloten. Volg Bistro van Loon op social media voor meer updates.

Wil je weten wat Bistro van Loon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro van Loon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro van Loon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro van Loon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Bistro van Loon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro van Loon

Bezoekers bekeken ook