BKC Media

BKC Media is een Internetmarketing gelegen aan Sint Annastraat 4 in Nijmegen.

Meer informatie over BKC Media in Nijmegen

BKC Media is een creatief bureau dat gespecialiseerd is in het toegankelijk maken van complexe onderwerpen. Ze maken succesvolle e-learnings voor specialisten, maar ook communicatiemateriaal voor patiënten en kinderen. Ze bieden een breed scala aan diensten, zoals branding, campagnes, animaties, websites, apps en nog veel meer. BKC Media richt zich niet alleen op de inhoud, maar ook op de interesses van de doelgroep, of het nu artsen, patiënten of zelfs oma's zijn. Ze kunnen niet alle projecten delen in een openbaar portfolio, maar als je meer wilt zien en weten, kun je contact met hen opnemen. BKC Media werkt met klanten uit verschillende sectoren, zoals de medische wereld en specialistische bedrijven. Ze bestaan al meer dan 50 jaar en blijven zich aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen.

Wil je weten wat BKC Media verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BKC Media of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BKC Media? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BKC Media het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar BKC Media reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BKC Media

Bezoekers bekeken ook