Brasserie Jolie Nijmegen

Brasserie Jolie Nijmegen is een gelegen aan Daalseweg 279 in Nijmegen.

Meer informatie over Brasserie Jolie Nijmegen in Nijmegen

Brasserie Jolie is een gezellige plek in Nijmegen-Oost waar jong en oud samen kunnen genieten en elkaar kunnen ontmoeten. Je kunt hier terecht voor een ontbijtje, lekkere broodjes en salades, een high tea, Italiaans schepijs, heerlijke koffie en zelfgemaakte limonades. Er is voor ieder wat wils en er wordt rekening gehouden met speciale wensen. De brasserie is ontstaan uit een passie voor gastvrijheid en koken en ondanks de uitdagingen van de Corona-tijd willen ze een mooie plek creëren waar iedereen kan genieten. Naast het eten en drinken kun je bij Brasserie Jolie ook een tafel reserveren. De openingstijden zijn van woensdag tot maandag van 09:00 tot 17:00. Het team van Jolie hoopt je snel te verwelkomen!

Wil je weten wat Brasserie Jolie Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Jolie Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Jolie Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Jolie Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Brasserie Jolie Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Jolie Nijmegen

Bezoekers bekeken ook