Brasserie MANNA

Brasserie MANNA is een Brasserie gelegen aan Oranjesingel 14-20 in Nijmegen.

Meer informatie over Brasserie MANNA in Nijmegen

Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat is er leven in Brasserie MANNA. Vijf dagen per week kun je hier terecht voor ontbijt, lunch, high tea, borrel en diner. De Brasserie is ongedwongen, vertrouwd en altijd goed. Of je nu binnenloopt voor koffie met iets lekkers, een snelle lunch of een borrel aan de bar, de Brasserie biedt het allemaal. Op de menukaart staan gerechten uit de klassieke brasseriekeuken, bereid met vakmanschap, oog voor detail en liefde voor lokale producten. Daarnaast serveert de Brasserie ook een serieuze high tea, met dagelijks versgebakken taartjes en andere lekkernijen. Brasserie MANNA is geopend van woensdag tot en met zondag, maar is ook beschikbaar voor private dining en het reserveren van conference rooms. Daarnaast bieden ze ook take away en delivery aan.

Wil je weten wat Brasserie MANNA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie MANNA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie MANNA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie MANNA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Brasserie MANNA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie MANNA

Bezoekers bekeken ook