Brok Bouwmaterialen

Brok Bouwmaterialen is een Bouwmarkt gelegen aan Geen Bezoekadres, Wolfskuilseweg 257 in Nijmegen.

Meer informatie over Brok Bouwmaterialen in Nijmegen

Brok Bouwmaterialen is een bedrijf dat al sinds 1944 bestaat en gespecialiseerd is in het leveren van bouwmaterialen aan zowel particulieren als bedrijven in Nederland en België. Ze bieden een breed scala aan producten, zoals betonblokken, metselstenen en kalkzandsteen, tegen de laagste prijzen. Daarnaast hebben ze ook een ruim assortiment aan sierbestrating, waarbij ze helpen bij het kiezen van de juiste producten via een keuzehulp. Voor specifieke klussen bieden ze meer informatie en materialen, zoals een calculator voor het bouwen van een schuur, het maken van een aanbouw/uitbouw en het zelf bouwen van een zwembad. Het bedrijf is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 085 - 401 23 60.

Wil je weten wat Brok Bouwmaterialen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brok Bouwmaterialen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brok Bouwmaterialen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brok Bouwmaterialen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Brok Bouwmaterialen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brok Bouwmaterialen

Bezoekers bekeken ook