Bureau Wijland

Bureau Wijland is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Steenstraat 2 in Nijmegen.

Meer informatie over Bureau Wijland in Nijmegen

Bureau Wijland is verhuisd naar het Brouwershuis in Nijmegen en is vanaf 5 januari 2023 gevestigd op Steenstraat 2. Het bureau is een advies- en projectbureau dat zich inzet voor duurzame verbindingen tussen mensen, organisaties en de samenleving. Ze werken samen met overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties, belangenorganisaties en instellingen. De adviseurs van Bureau Wijland zijn goed op de hoogte van wat er speelt in de samenleving en op lokaal niveau. Ze werken klantgericht en op basis van de vraag van de klant. Het bureau biedt maatwerk en heeft een groot netwerk van organisaties en instellingen binnen en buiten de regio.

Wil je weten wat Bureau Wijland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bureau Wijland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bureau Wijland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bureau Wijland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Bureau Wijland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bureau Wijland

Bezoekers bekeken ook