C-Marketing

C-Marketing is een Marketingconsultant gelegen aan Berg en Dalseweg 127 in Nijmegen.

Meer informatie over C-Marketing in Nijmegen

Christel Verbiesen is een marketingstrateeg die ondernemers helpt om klanten aan te trekken die bij hen passen. Ze biedt een bewezen marketingmethode aan waarmee ondernemers eindeloos klanten kunnen aantrekken zonder pusherige trucjes. Ze heeft een gratis stappenplan met 6 stappen voor meer klanten door een geweldige klantreis. Veel ondernemers hebben moeite met marketing en sales en voelen zich overweldigd door de mogelijkheden. Christel helpt hen om focus en richting te vinden en een balans te creëren tussen werk en privé. Ze gelooft dat marketing leuk kan zijn als je weet wat je moet doen. Christel heeft ervaring met het helpen van internationale bedrijven en multinationals, evenals zzp'ers in de creatieve sector en bouwsector. Ze helpt ondernemers om hun eigen marketingstrategie te creëren en een consistente klantstroom te realiseren. Er zijn al veel positieve ervaringen van andere ondernemers die Christel als coach hebben gehad.

Wil je weten wat C-Marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van C-Marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij C-Marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je C-Marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar C-Marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. C-Marketing

Bezoekers bekeken ook