CBR Examencentrum Nijmegen

CBR Examencentrum Nijmegen is een Rijexamencentrum gelegen aan Wijchenseweg 2 in Nijmegen.

Meer informatie over CBR Examencentrum Nijmegen in Nijmegen

Op de website van het CBR kun je terecht voor allerlei informatie en hulp met betrekking tot het halen en behouden van je rijbewijs. Zo kun je op de website handige Rijbewijstips vinden als je bezig bent met het behalen van je rijbewijs. Daarnaast kun je bij het CBR ook direct allerlei zaken regelen, zoals het aanvragen van een Verklaring van geschiktheid of het reserveren van een theorie-examen. Het CBR is de organisatie die in Nederland verantwoordelijk is voor het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders. Dus als je vragen hebt over je rijbewijs of hulp nodig hebt bij het regelen van zaken, kun je terecht op de website van het CBR.

Wil je weten wat CBR Examencentrum Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CBR Examencentrum Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CBR Examencentrum Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CBR Examencentrum Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar CBR Examencentrum Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CBR Examencentrum Nijmegen

Bezoekers bekeken ook