Centrum voor Parochiespiritualiteit

Centrum voor Parochiespiritualiteit is een Parochie gelegen aan Heyendaalseweg 300 in Nijmegen.

Meer informatie over Centrum voor Parochiespiritualiteit in Nijmegen

Ons contact met God bestaat vooral uit gebed, en dat kan vele vormen aannemen. De heilige pater Pierre-Julien Eymard, stichter van de Congregatie van het heilig Sacrament, wordt geëerd op 2 augustus. Het blad Opbouw van dezelfde congregatie heeft dit jaar de Geloofsbelijdenis als thema. Mirjam Spruit heeft voor het tijdschrift Communio geschreven over de rol van de heilige Geest bij parochievernieuwing. De halfjaarlijkse nieuwsbrief van het Centrum voor Parochiespiritualiteit (CPS) is verschenen, met onder andere informatie over webinars en de start van de nieuwe cyclus van Follow Me! Er is ook een podcast genaamd "Heer, leer ons bidden" waarin de rijke gebedstraditie van de Katholieke Kerk wordt besproken. Daarnaast is er een leeswijzer beschikbaar voor het boek "Missionaire kerk: meer dan parochie alleen" van priester James Mallon. Het CPS wil parochies in heel Nederland ondersteunen om te groeien naar vitale, missionaire parochiegemeenschappen en gebruikt hiervoor presentaties, publicaties en samenwerking met derden.

Wil je weten wat Centrum voor Parochiespiritualiteit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrum voor Parochiespiritualiteit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrum voor Parochiespiritualiteit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum voor Parochiespiritualiteit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Centrum voor Parochiespiritualiteit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrum voor Parochiespiritualiteit

Bezoekers bekeken ook