Cheng Hsin Nijmegen: school voor zen, tai chi chuan, mindfulness, vechtkunsten, boogschieten en boksen

Cheng Hsin Nijmegen: school voor zen, tai chi chuan, mindfulness, vechtkunsten, boogschieten en boksen is een Tai Chi-school gelegen aan Grotestraat 40 in Nijmegen.

Meer informatie over Cheng Hsin Nijmegen: school voor zen, tai chi chuan, mindfulness, vechtkunsten, boogschieten en boksen in Nijmegen

Cheng Hsin Nijmegen is een trainingscentrum voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Ze bieden een unieke ervaringsgerichte benadering waarin verschillende disciplines samenkomen, zoals Zen, mindfulness, lichaamswerk, bewegingsleer, krijgskunst en vechtsporten. Ze hebben een breed aanbod aan lessen, cursussen, coaching, workshops en retraites. Er worden groepslessen aangeboden voor volwassenen, zoals Tai Chi Chuan, Tai Chi Zwaard, Art of Effortles Power en Boksen, en ook MMA-training voor jongeren. Het centrum staat voor bewustwording en persoonlijke groei, waarbij ze mensen uitnodigen om zichzelf beter te leren kennen en te transformeren. Daarnaast biedt Rob van Ham, hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen, trainingen en coaching aan voor particulieren, professionals, teams en organisaties. Hij heeft ruim dertig jaar ervaring in vechtkunsten en bewustwording en combineert zijn expertise in Cheng Hsin met zijn ervaring als manager, consultant en onderzoeker.

Wil je weten wat Cheng Hsin Nijmegen: school voor zen, tai chi chuan, mindfulness, vechtkunsten, boogschieten en boksen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cheng Hsin Nijmegen: school voor zen, tai chi chuan, mindfulness, vechtkunsten, boogschieten en boksen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cheng Hsin Nijmegen: school voor zen, tai chi chuan, mindfulness, vechtkunsten, boogschieten en boksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cheng Hsin Nijmegen: school voor zen, tai chi chuan, mindfulness, vechtkunsten, boogschieten en boksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Cheng Hsin Nijmegen: school voor zen, tai chi chuan, mindfulness, vechtkunsten, boogschieten en boksen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cheng Hsin Nijmegen: school voor zen, tai chi chuan, mindfulness, vechtkunsten, boogschieten en boksen

Bezoekers bekeken ook