Chinees-Indisch Afhaalcentrum Foe-Ho

Chinees-Indisch Afhaalcentrum Foe-Ho is een Chinees afhaalrestaurant gelegen aan Couwenbergstraat 125 in Nijmegen.

Meer informatie over Chinees-Indisch Afhaalcentrum Foe-Ho in Nijmegen

Beste klant, er kan momenteel niet gebeld worden vanwege een netwerkstoring. Welkom op de website van FoeHo Sushiya in Nijmegen! Op de website kunt u ons menu bekijken en direct bestellen. Klanten geven ons 5 sterren na 355 beoordelingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij elke bestelling via de website en app krijgt u 8% korting. Daarnaast spaart u bij elke bestede €10,00 1 punt, en bij 10 punten krijgt u €5 korting. U kunt ook onze app downloaden voor Android om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de website kunt u zien welke gerechten het meest populair zijn en deze direct bestellen. Helaas is de website op dit moment gesloten. Verder worden er verschillende poke bowls en salade bowls aangeboden, evenals uramaki, hosomaki, nigiri, temaki en sashimi.

Wil je weten wat Chinees-Indisch Afhaalcentrum Foe-Ho verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-Indisch Afhaalcentrum Foe-Ho of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-Indisch Afhaalcentrum Foe-Ho? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-Indisch Afhaalcentrum Foe-Ho het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Chinees-Indisch Afhaalcentrum Foe-Ho reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-Indisch Afhaalcentrum Foe-Ho

Bezoekers bekeken ook