Clipit Media Monitoring

Clipit Media Monitoring is een Mediabedrijf gelegen aan Toernooiveld 222 in Nijmegen.

Meer informatie over Clipit Media Monitoring in Nijmegen

Wij bieden media monitoring, analyses en insights om jou te helpen de beste inzichten te krijgen. Onze deskundige specialisten bieden persoonlijke en snelle ondersteuning om jou de juiste oplossing te geven. We hebben succesverhalen van klanten zoals KIA, Nederlandse Loterij en Pathé die de waarde van Clipit kunnen bevestigen. Pathé heeft bijvoorbeeld samengewerkt met Clipit om inzicht te krijgen in statistieken en publicaties en hun merkpositie te versterken. Het Clipit-team werkt elke dag aan het ontzorgen van klanten en biedt persoonlijk advies en proactief contact. Onze tarieven zijn op maat en we kunnen een offerte opstellen op basis van jouw wensen. Daarnaast hebben we een samenwerking met Stichting Anders Reizen waarbij media analist Bart de berichten analyseert met betrekking tot duurzame mobiliteit. Wil jij ook inzicht en overzicht in jouw media aandacht? Vraag dan een gratis proefperiode aan.

Wil je weten wat Clipit Media Monitoring verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Clipit Media Monitoring of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Clipit Media Monitoring? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clipit Media Monitoring het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Clipit Media Monitoring reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Clipit Media Monitoring

Bezoekers bekeken ook