CRM Consultants B.V.

CRM Consultants B.V. is een Management-consultant gelegen aan Berg en Dalseweg 127 in Nijmegen.

Meer informatie over CRM Consultants B.V. in Nijmegen

Onze praktische klant interactie aanpak helpt organisaties om klanten beter te begrijpen. We bieden handvatten en ondersteuning bij de levering en inzet van software oplossingen, data optimalisatie en online-marketing. Voor 'doeners' hebben we de zorgeloze Pro start ontwikkeld, waarmee je snel operationeel kunt zijn. Samenwerken met de klant, organisatie breed klant- en project informatie delen en de integratie van MS Office 365 (Word, E-mail, Excel e.a.) zijn belangrijke aspecten van een goede klant interactie. Het doel is om kosten te reduceren, minder te zoeken en een helikopterview te creëren rond klant interactie en klantbehoud.

Wil je weten wat CRM Consultants B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CRM Consultants B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CRM Consultants B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CRM Consultants B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar CRM Consultants B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CRM Consultants B.V.

Bezoekers bekeken ook