Crudo

Crudo is een Afhaalrestaurant gelegen aan Postdwarsweg 11 in Nijmegen.

Meer informatie over Crudo in Nijmegen

Bij Crudo kun je online taart, brood en gerechten bestellen. Alles is 100% plantaardig, biologisch, lekker en puur, en wordt ambachtelijk en met liefde gemaakt. Naast het bestellen van producten kun je bij Crudo ook terecht voor voedingsadvies en leefstijlcoaching op basis van natuurlijke voeding. Bestellen is simpel, je kunt je bestelling doorgeven via WhatsApp, Signal of per mail. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Crudo, waarin je lifestyle tips, menu-updates en kortingen ontvangt. Crudo is ontstaan vanuit een passie voor een gezonde en natuurvriendelijke leefstijl, en biedt heerlijke taarten, broden en diverse gerechten op bestelling. Daarnaast kun je ook workshops, catering en leefstijlcoaching aanvragen. Het adres van Crudo is Postdwarsweg 11, 6523GC, Nijmegen, en je kunt contact opnemen via telefoonnummer 06 486 08036 of via de mail info@crudo.nl. Het KvK-nummer van Crudo is 74884956 en het bankrekeningnummer is NL37 ASNB 0781280885. De website van Crudo is ontworpen door Mike van Putten.

Wil je weten wat Crudo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Crudo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Crudo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Crudo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Crudo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Crudo

Bezoekers bekeken ook