De 4 Heeren

De 4 Heeren is een Nederlands restaurant gelegen aan Sint Annastraat 259 in Nijmegen.

Meer informatie over De 4 Heeren in Nijmegen

Bij restaurant De 4 Heeren kun je gezellig lunchen of dineren. Ze hebben een regelmatig wisselende menukaart, dus er is altijd wel iets lekkers te vinden. Op dit moment hebben ze een terras dat weer geopend is, dus je kunt ook buiten genieten van een maaltijd. Als je geen zin hebt om te koken, kun je online een tafel reserveren of bellen naar 024-3510364. Daarnaast zijn ze ook op zoek naar nieuw personeel, zelfs zonder ervaring kun je hier beginnen en zij leren je alles. Als je een vraag hebt of gezellig bij hen wilt eten, kun je ook contact opnemen via 024 351 0364 of info@deheeren-nijmegen.nl.

Wil je weten wat De 4 Heeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De 4 Heeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De 4 Heeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De 4 Heeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De 4 Heeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De 4 Heeren

Bezoekers bekeken ook