De Hamer Beton B.V.

De Hamer Beton B.V. is een Betoncentrale gelegen aan Weezenhof 9307 in Nijmegen.

Meer informatie over De Hamer Beton B.V. in Nijmegen

De Hamer is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met prefab beton voor rioleringssystemen en bestratingen. Naast standaard materialen hebben ze ook innovatieve betonproducten voor de openbare ruimte en GWW. Ze leveren onder andere producten zoals riolering en bestrating. In de gemeente Utrecht wordt het AQUA Mensura® systeem gebruikt en in Rosmalen worden 4U-tegels geleverd. Daarnaast heeft de gemeente Valkenswaard gekozen voor SilenTONE stenen. De Hamer Beton is opgericht in 1938 en heeft 160 medewerkers in dienst. Ze zijn ISO-gecertificeerd en hebben diverse KOMO-certificaten voor hun producten. Het bedrijf hecht ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en maakt bewuste keuzes op het gebied van duurzaamheid. De Hamer maakt deel uit van de BTE Groep, een groep van negen gespecialiseerde merken die zich bezighouden met prefab betonproducten en aanverwante oplossingen. Ze zijn actief in verschillende sectoren zoals infrastructuur, bouw en agrarische markten.

Wil je weten wat De Hamer Beton B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hamer Beton B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hamer Beton B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hamer Beton B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Hamer Beton B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hamer Beton B.V.

Bezoekers bekeken ook