De Kluizenaar Speciaalbier en Spijzen

De Kluizenaar Speciaalbier en Spijzen is een Bar gelegen aan Burghardt van Den Berghstraat 96 in Nijmegen.

Meer informatie over De Kluizenaar Speciaalbier en Spijzen in Nijmegen

Bij speciaalbiercafé De Kluizenaar in Nijmegen kun je elke dag genieten van goede koffie, speciaalbieren en heerlijke gerechten. Het gezellige team van specialisten zorgt voor een gastvrije ervaring. Dirk selecteert de favoriete biertjes van De Kluizenaar en er zijn verschillende gerechten verkrijgbaar, zoals inktvis, spareribs, zuurvlees en kluizshoarma. Je kunt er ook eten afhalen als je liever thuis eet. Daarnaast biedt De Kluizenaar ook ontbijt aan via de webshop en kun je exclusieve speciaalbierpakketten bestellen bij Biertje Thuis. Het café heeft al meer dan 30 jaar een kleurrijk team en organiseert verschillende evenementen, zoals stand-up comedy. De Kluizenaar heeft de grootste biercollectie van Nijmegen en is actief op Instagram. Je kunt contact opnemen via mail of telefoon, maar je bent ook altijd welkom om langs te komen. De openingstijden zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat De Kluizenaar Speciaalbier en Spijzen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kluizenaar Speciaalbier en Spijzen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kluizenaar Speciaalbier en Spijzen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kluizenaar Speciaalbier en Spijzen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Zin in een lekker kwaliteitsbier? Kom naar de Kluizenaar in Nijmegen. De Kluizenaar staat vooral bekend om haar speciaalbier en spijzen. Voor een goed gesprek, lekker bier en een hapje erbij, zit je dus prima op je plek bij Kluizenaar Nijmegen!

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Kluizenaar Speciaalbier en Spijzen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kluizenaar Speciaalbier en Spijzen

Bezoekers bekeken ook