Dock 17

Dock 17 is een Bar & Grill gelegen aan Waalkade 17 in Nijmegen.

Meer informatie over Dock 17 in Nijmegen

Dock 17 is een authentiek grill restaurant gelegen aan de Waal in Nijmegen. Ze hebben een uitgebreide menukaart voor lunch en diner. Het restaurant biedt kwaliteit in een warm en sfeervol ingerichte omgeving. Al het vlees wordt bereid op een houtskoolgrill, wat zorgt voor een rokerige en authentieke barbecue smaak. Naast het restaurant en de gezellige bar heeft Dock 17 ook een prachtig terras dat dagelijks geopend is. Op de menukaart vind je onder andere appetizers, starters, hoofdgerechten, desserts en speciale koffies en likeuren. Voor de lunch zijn er verschillende lunchgerechten, sandwiches, uitsmijters, tosti's en salades beschikbaar. Je kunt een reservering maken via de website, telefonisch of per email. Dock 17 is gevestigd aan de Waalkade 17 in Nijmegen.

Wil je weten wat Dock 17 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dock 17 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dock 17? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dock 17 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Dock 17 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dock 17

Bezoekers bekeken ook