Dojo SEFI

Dojo SEFI is een Vechtsportschool gelegen aan Heidebloemstraat 201 in Nijmegen.

Meer informatie over Dojo SEFI in Nijmegen

Dojo SEFI in Nijmegen is een karateschool die al sinds 1975 bestaat. Naast reguliere karatetrainingen bieden ze ook bootcamps en freestyle-training aan. De trainingen zijn gebaseerd op de principes van karate, zoals lichaamsbewustwording, weerbaarheid en respect. De lessen dragen bij aan een goede conditie en hebben een gezellige, informele sfeer. Iedereen is welkom om mee te trainen en het doel is dat iedereen zich lekker voelt in zijn eigen lichaam. SEFI is opgericht door Sensei Theo Theloesen en begon als een kempo-karateschool voordat ze overstapten naar Goju-ryu karate-do. Je kunt contact opnemen met SEFI via telefoonnummer 0645 653 730 of per e-mail via info@sefi.nl.

Wil je weten wat Dojo SEFI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dojo SEFI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dojo SEFI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dojo SEFI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Dojo SEFI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dojo SEFI

Bezoekers bekeken ook