Duikschool ScubaXperience

Duikschool ScubaXperience is een Duikwinkel gelegen aan De, Meijhorst 7041 in Nijmegen.

Meer informatie over Duikschool ScubaXperience in Nijmegen

Duikschool ScubaXperience in Nijmegen biedt gezellige en professionele PADI duikopleidingen aan. Ze hebben referenties ontvangen waarin wordt benadrukt dat de cursussen gemakkelijk en prettig zijn, en dat de instructeurs kundig zijn. De PADI Open Water Duiker cursus is de eerste stap in het ontdekken van de onderwaterwereld. Ze bieden proefduiken aan voor kennismaking en startcursussen voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 10 jaar. Daarnaast hebben ze een duikwinkel waar je duikspullen kunt passen, proberen en aanschaffen. De volgende stap is de PADI Advanced Open Water Diver cursus, waarbij je meer vaardigheden leert en tot wel 30 meter kunt duiken. Het scubaXperience team is enthousiast en professioneel en biedt ook specialties aan, zoals reddingsduiken en verschillende thema's. Kortom, ScubaXperience biedt diverse duikopleidingen en avonturen aan voor zowel beginners als gevorderde duikers.

Wil je weten wat Duikschool ScubaXperience verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Duikschool ScubaXperience of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Duikschool ScubaXperience? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Duikschool ScubaXperience het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Duikschool ScubaXperience reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Duikschool ScubaXperience

Bezoekers bekeken ook