eazie Nijmegen

eazie Nijmegen is een Health Food-restaurant gelegen aan Molenstraat 140 in Nijmegen.

Meer informatie over eazie Nijmegen in Nijmegen

Bij eazie kun je genieten van Asian good food dat snel en vers wordt bereid. Ze hebben een menu met verschillende gerechten, zoals teriyaki, chicken saté, poké bowls en wokgerechten. Je kunt ook je eigen gerecht samenstellen, ongeacht of je vlees, vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm wilt eten. Eazie biedt ook gezonde maaltijden aan die zijn samengesteld door een sportdiëtiste. Daarnaast verzorgen ze catering en bedrijfslunches en hebben ze vacatures voor mensen die bij eazie willen werken. Je kunt bij hun restaurant eten of online bestellen.

Wil je weten wat eazie Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van eazie Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij eazie Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je eazie Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar eazie Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. eazie Nijmegen

Bezoekers bekeken ook