Electro World Grootaarts

Electro World Grootaarts is een Elektronicawinkel gelegen aan Nieuwstraat 14 in Nijmegen.

Meer informatie over Electro World Grootaarts in Nijmegen

Bij Electro World kun je rekenen op een uitstekende service en kennis van zaken. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2/10. Je kunt bij ons terecht voor advies en service in onze winkels, waar we je helpen bij het kiezen en installeren van de beste apparatuur. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat je nieuwe apparaat snel en professioneel wordt geïnstalleerd. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan, dan staan we snel voor je klaar om het te repareren. We zijn gecertificeerd om A-merken te repareren. Bij Electro World draait alles om jou als klant, en we zijn trots om lokale ondernemers te zijn die in verbinding staan met onze klanten. We verzorgen ook graag de inbouw en installatie van je apparaten, zodat alles soepel verloopt. En als trotse sponsor van het UEFA Vrouwenvoetbal dragen we ook het vrouwenvoetbal een warm hart toe. Volg ons op Facebook en Instagram voor handige tips en leuke winacties. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze acties en aanbiedingen.

Wil je weten wat Electro World Grootaarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Electro World Grootaarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Electro World Grootaarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Electro World Grootaarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Electro World Grootaarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Electro World Grootaarts

Bezoekers bekeken ook