ERGO2WORK

ERGO2WORK is een Winkel voor kantoormeubilair gelegen aan Postweg 50, A2 in Nijmegen.

Meer informatie over ERGO2WORK in Nijmegen

Ergo2Work is al meer dan 20 jaar dé specialist in ergonomische producten voor de computerwerkplek. Ze hebben een ruim assortiment aan producten die je werkhouding kunnen verbeteren, zoals ergonomische toetsenborden, muizen, monitorarmen, laptopstandaards en zit/sta werkplekken. Het paradepaardje van Microsoft, het Microsoft Ergonomic Keyboard, is bijvoorbeeld verkrijgbaar bij Ergo2Work. Daarnaast bieden ze ook andere producten aan, zoals documenthouders en voetensteunen. Het doel van Ergo2Work is om comfortabel, efficiënt en gezond werken mogelijk te maken. Ze hebben een team van medewerkers beschikbaar om deskundig advies te geven en vragen te beantwoorden. Bovendien bieden ze gratis verzending vanaf €50,00 en kunnen bestellingen die voor 17:00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag verzonden worden.

Wil je weten wat ERGO2WORK verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ERGO2WORK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ERGO2WORK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ERGO2WORK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar ERGO2WORK reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ERGO2WORK

Bezoekers bekeken ook