Fawaka

Fawaka is een Surinaams restaurant gelegen aan Willemsweg 72 in Nijmegen.

Meer informatie over Fawaka in Nijmegen

Fawaka is een Surinaams restaurant in Nijmegen dat in 2003 is opgericht door Kenneth Reingoud. Het restaurant wil de liefde voor de Surinaamse keuken en culturele diversiteit delen met de stad Nijmegen. Ze bieden een grote verscheidenheid aan Surinaamse gerechten, waaronder gebakken bami, nasi, pom en Soato Soep. Het menu is samengesteld uit de beste en meest populaire gerechten uit Suriname en alles wordt bereid met verse, lokale ingrediënten. Daarnaast bieden ze ook vegetarische opties aan. Fawaka is gelegen nabij het centrum van Nijmegen en de gerechten worden bereid met verse en authentieke ingrediënten. Naast het restaurant is er ook Fawaka To Go, een bezorgservice voor Surinaams eten met een eigen draai. Het is het eerste en enige bedrijf dat landelijk bezorgt voor de Surinaamse keuken.

Wil je weten wat Fawaka verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fawaka of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fawaka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fawaka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Fawaka reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fawaka

Bezoekers bekeken ook