Food2Go Nijmegen

Food2Go Nijmegen is een Maaltijdbezorging gelegen aan Couwenbergstraat 150A in Nijmegen.

Meer informatie over Food2Go Nijmegen in Nijmegen

Bij Food2go Nijmegen kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na iedere bestelling maak je kans op mooie prijzen door aan het rad te draaien. Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een nieuwe Toyota Aygo. Je kunt ervoor kiezen om je eten te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Betalen kan direct online met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Ook is het mogelijk om je bestelling af te halen. Bestel eenvoudig en snel op de website en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL. De locatie van Food2go Nijmegen is Couwenbergstraat 150A, 6535 RX Nijmegen. Bezorgtijden en afhaaltijden zijn niet specifiek vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Food2Go Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Food2Go Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Food2Go Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Food2Go Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Food2Go Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Food2Go Nijmegen

Bezoekers bekeken ook