Foto en Film Studio Nijmegen

Foto en Film Studio Nijmegen is een Fotostudio gelegen aan Kerkenbos 1077W in Nijmegen.

Meer informatie over Foto en Film Studio Nijmegen in Nijmegen

Foto & Film Studio Nijmegen is de grootste foto- en filmstudio in Gelderland en is gemakkelijk bereikbaar via de A73. Ze bieden professionele en moderne studio's te huur aan voor een betaalbare prijs. Het huren gaat per uur, met een minimum van twee uur, zodat je alleen betaalt voor de uren die je nodig hebt. Bij het huren van een studio krijg je ook gratis gebruik van RGB verlichting, een HD beamer, rookmachine, studioventilator, visagieruimte en andere faciliteiten zoals een kledingstomer en lockers. Daarnaast bieden ze ook gearverhuur aan, inclusief belichting, audio en regiemonitoren. De studio's zijn voorzien van akoestische panelen en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast studioverhuur bieden ze ook props en decoratie te huur aan, evenals greenscreen studio's voor digitale achtergronden. Ze kunnen ook livestreams en podcasts organiseren en hebben een audio opnamestudio. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Foto en Film Studio Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Foto en Film Studio Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Foto en Film Studio Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Foto en Film Studio Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Foto en Film Studio Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Foto en Film Studio Nijmegen

Bezoekers bekeken ook