Fotograaf Michael Basten

Fotograaf Michael Basten is een Trouwfotograaf gelegen aan Groenestraat 294 in Nijmegen.

Meer informatie over Fotograaf Michael Basten in Nijmegen

Ben je op zoek naar een ervaren trouwfotograaf in Doetinchem, Gelderland die spontane en kleurrijke trouwfoto's met liefdevolle momenten maakt? Deze trouwfotograaf haalt het maximale uit jullie bruiloft. Hij zorgt voor journalistieke bruidsfotografie en spontane echte momenten. De trouwdag wordt vastgelegd in ontspannen en vlotte fotosessies, waarbij het bruidspaar alleen oog voor elkaar hoeft te hebben en de rest wordt verzorgd. Het resultaat zijn waanzinnig mooie foto's waarmee jullie je trouwdag steeds opnieuw kunnen herbeleven. Trouwdata worden ruim van tevoren gereserveerd, dus het is belangrijk om te controleren of de trouwfotograaf nog beschikbaar is. Deze trouwfotograaf is afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, heeft tientallen cursussen gevolgd en heeft al meer dan 250 succesvolle reportages op zijn naam staan. Wat hem uniek maakt, is zijn persoonlijke relatie met het bruidspaar en zijn manier van fotograferen. Er wordt niet geposeerd, waardoor hij echte momenten kan vastleggen. Daarnaast maakt hij ook mooie foto's van het bruidspaar. Deze techniek van fotograferen is geïnspireerd door de Moment Design methode. De trouwfotograaf biedt ook andere fotoshoots aan, zoals fotoshoots voor families, verliefde stelletjes, bedrijven en zelfs uitvaarten. Hij zorgt voor prachtige en memorabele foto's tijdens elke fotosessie. Of je nu in.

Wil je weten wat Fotograaf Michael Basten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fotograaf Michael Basten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fotograaf Michael Basten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fotograaf Michael Basten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Fotograaf Michael Basten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fotograaf Michael Basten

Bezoekers bekeken ook