Fotografie Benno Neeleman

Fotografie Benno Neeleman is een Fotograaf gelegen aan Wagenaarstraat 39 in Nijmegen.

Meer informatie over Fotografie Benno Neeleman in Nijmegen

Benno Neeleman organiseert in 2023 een fotografievakantie in de Franse Bourgogne. De vakantie vindt plaats van 26 augustus t/m 2 september en wordt gehouden in een voormalige pastorie in Larochemillay. Tijdens de vakantie worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals het verkennen van de omgeving met de camera en het leren van verschillende fotografietechnieken. Ook is er tijd om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen. De vakantie is geschikt voor zowel beginnende als ervaren fotografen en er is plaats voor maximaal 8 personen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of meer informatie opvragen via e-mail.

Wil je weten wat Fotografie Benno Neeleman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fotografie Benno Neeleman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fotografie Benno Neeleman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fotografie Benno Neeleman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Fotografie Benno Neeleman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fotografie Benno Neeleman

Bezoekers bekeken ook