Freddy's

Freddy's is een Gastropub gelegen aan Koningstraat 26 in Nijmegen.

Meer informatie over Freddy's in Nijmegen

Freddy's is een nieuw restaurant dat net is geopend. Ze serveren de hele dag door verschillende soorten eten, zoals broodjes pulled chicken tijdens de lunch en ambachtelijke hotdogs, hamburgers en spareribs tot in de avonduren. Daarnaast hebben ze ook salades, New York cheesecake en nog veel meer. Je kunt er ook speciaalbieren proberen en genieten van highballs. Het restaurant heeft een relaxte sfeer met een platenspeler die de hele dag door muziek draait. Freddy's bevindt zich in de Koningstraat in Nijmegen en je kunt contact met hen opnemen voor reserveringen.

Wil je weten wat Freddy's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Freddy's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Freddy's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Freddy's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Freddy's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Freddy’s

Bezoekers bekeken ook