Garage van Ottele

Garage van Ottele is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Molenweg 121 in Nijmegen.

Meer informatie over Garage van Ottele in Nijmegen

Bij Garage van Ottele in Nijmegen kun je terecht voor reparatie, APK-keuring en onderhoud van alle merken (bedrijfs)auto's en campers. Met een team van negen monteurs werken ze aan voertuigen van alle merken, types en leeftijden. Ze zijn transparant over de kosten en geven eerlijk advies. Dankzij twaalf bruggen kunnen ze meestal snel helpen en is je auto binnen een dag weer klaar. Ze hebben alle uitleesapparatuur, zodat je met elk model terecht kunt. Ook bieden ze persoonlijk contact en een gratis leenfiets, zodat je mobiel blijft. Bij Garage van Ottele kun je terecht voor allerlei reparaties, zoals accu's, dynamo's, koppelingen, remmen, startmotoren en zomer- en winterbanden. Ze hebben een eigen pechservice en klanten zijn erg tevreden over de service en het vertrouwen dat ze hebben in deze garage.

Wil je weten wat Garage van Ottele verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage van Ottele of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage van Ottele? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage van Ottele het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Garage van Ottele reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage van Ottele

Bezoekers bekeken ook