gersfotografie

gersfotografie is een Fotograaf gelegen aan Voorstadslaan 104 in Nijmegen.

Meer informatie over gersfotografie in Nijmegen

Ger Neijenhuyzen is een bouwkundig fotograaf uit Nijmegen. Hij volgt bouwprojecten in en rond Nijmegen en maakt foto's van deze projecten. Daarnaast maakt hij ook andere fotoreportages. Ger maakt bouwkundige foto's waarbij hij oog heeft voor detail. De foto's die hij maakt kunnen gebruikt worden om fouten in de bouw te identificeren en om te bekijken hoe een constructie in elkaar zit. Hij signaleert ook onveilige situaties en kan deze foto's gebruiken tijdens toolboxmeetings. Als je meer informatie wilt over de foto's of de fotograaf zelf, kun je een mail sturen naar gervan@gersfotografie.nl. Ger is gevestigd in Nijmegen op Voorstadslaan 1046541 SV.

Wil je weten wat gersfotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van gersfotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij gersfotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je gersfotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar gersfotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. gersfotografie

Bezoekers bekeken ook