Go-Domotica

Go-Domotica is een Installatiebedrijf gelegen aan Tolhuis 2769 in Nijmegen.

Meer informatie over Go-Domotica in Nijmegen

Go-Domotica is een gespecialiseerd bedrijf in domotica, dat zich richt op het ontwerpen, adviseren en programmeren van domotica apparatuur. Ze gebruiken onder andere systemen als KNX, iRidium Mobile en de Schneider Wiser for KNX module. Ze assisteren installateurs en system integrators bij het onderhouden en realiseren van installaties. Ook particulieren kunnen bij hen terecht voor het smart maken van hun woning of voor advies in een nieuwe woning. Naast standaard oplossingen bieden ze ook maatwerk software aan, zoals het koppelen van een installatie met Google Calendar of het uitlezen van een slimme meter. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en ze kijken samen met de klant naar de beste toepassing. Daarnaast verkopen ze ook een select aantal domotica producten, zoals Android touchpanelen en iRidium producten.

Wil je weten wat Go-Domotica verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Go-Domotica of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Go-Domotica? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Go-Domotica het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Go-Domotica reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Go-Domotica

Bezoekers bekeken ook