HAN - Sport en Bewegen - Gymnasion

HAN - Sport en Bewegen - Gymnasion is een Hoger onderwijs gelegen aan Heyendaalseweg 141 in Nijmegen.

Meer informatie over HAN - Sport en Bewegen - Gymnasion in Nijmegen

De academie Sport en Bewegen van de HAN biedt verschillende opleidingen, cursussen en onderzoeksprojecten aan op het gebied van sport en bewegen. Ze werken samen met sportorganisaties, bieden stages en kunnen ook PMO's op locatie uitvoeren. Voor studiekiezers is er een breed aanbod aan voltijd- en deeltijdopleidingen en cursussen. Studenten kunnen hier terecht voor informatie over hun onderwijs. Werkenden en organisaties kunnen samenwerken met HAN Sport en Bewegen op het gebied van onderzoek, stages, projecten, trainingen en consultancy. Afgestudeerden van de ALO, Sportkunde of master Sport- en Beweeginnovatie kunnen de activiteiten van het ASB Alumninetwerk bekijken. Daarnaast kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onderzoeken, projecten en evenementen. Bij vragen kan er contact worden opgenomen met HAN Sport en Bewegen.

Wil je weten wat HAN - Sport en Bewegen - Gymnasion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HAN - Sport en Bewegen - Gymnasion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HAN - Sport en Bewegen - Gymnasion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HAN - Sport en Bewegen - Gymnasion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar HAN - Sport en Bewegen - Gymnasion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HAN – Sport en Bewegen – Gymnasion

Bezoekers bekeken ook