IMPACT

IMPACT is een Lifecoach gelegen aan Nieuwe Dukenburgseweg 7A in Nijmegen.

Meer informatie over IMPACT in Nijmegen

Steeds meer mensen kiezen voor een personal trainer bij IMPACT in Nijmegen. Bij IMPACT geloven ze in een krachtig lichaam als basis voor een krachtig leven. Ze bieden personal training, small group training en voedingscoaching aan. Bij IMPACT train je volgens het CLUKS principe, waarbij de focus ligt op coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. De resultaten spreken voor zich, met mensen die fitter, energieker en zelfverzekerder worden en kilo's verliezen. IMPACT biedt ook gratis intakes aan voor nieuwe leden. Ze hebben ook outdoor trainingen en gezonde recepten op hun website.

Wil je weten wat IMPACT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IMPACT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IMPACT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IMPACT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar IMPACT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IMPACT

Bezoekers bekeken ook