Infoware

Infoware is een Softwarewinkel gelegen aan Hogelandseweg 88 in Nijmegen.

Meer informatie over Infoware in Nijmegen

Infoware is een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en implementeren van administratieve toepassingen voor het midden en kleinbedrijf. Ze bieden slimme en betrouwbare software aan ambitieuze MKB-bedrijven, zodat zij op elk moment inzicht kunnen krijgen in hun administratie en informatie. Infoware heeft meer dan 35 jaar ervaring en heeft al vele klanten uit het MKB geholpen met hun ICT-vraagstukken. Ze ontwikkelen standaard- en maatwerkapplicaties onder de naam Vertineo Business Software, die snel en eenvoudig informatie inzichtelijk maken. Klanten van Infoware zijn onder andere administratiekantoren, groothandelsbedrijven en MKB-bedrijven in de voedingsmiddelensector. Vertineo is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk informatiesysteem dat naadloos aansluit op financiële pakketten zoals Unit-4 Multivers, Exact en Accountview. Infoware biedt ook maatwerkoplossingen aan die precies passen bij de behoeften en ambities van uw bedrijf. Ze zijn partner van verschillende organisaties en bieden online support aan via hun hulpprogramma. Voor direct contact kunt u bellen naar 024 373 4166.

Wil je weten wat Infoware verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Infoware of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Infoware? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Infoware het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Infoware reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Infoware

Bezoekers bekeken ook