Institute for Computing and Information Sciences

Institute for Computing and Information Sciences is een Onderzoeksinstituut gelegen aan Toernooiveld 212 in Nijmegen.

Meer informatie over Institute for Computing and Information Sciences in Nijmegen

Het Institute for Computing and Information Sciences (iCIS) houdt op dinsdag 24 oktober een docentenvergadering in Mercator 00.28. De vergadering zal beginnen met aankondigingen van het Onderwijsbestuur, zoals instroomcijfers, student-assistentenbeleid en nieuwe medewerkers. Vervolgens zullen er twee belangrijke onderwerpen besproken worden, namelijk generatieve kunstmatige intelligentie en duurzaamheid. Na een korte pauze zal de vergadering eindigen rond 17.20 uur, waarna er nog drankjes zijn in de gemeenschappelijke ruimte in Mercator. Het iCIS heeft als doel om de kwaliteit van software te verbeteren en doet onderzoek naar softwarewetenschap, digitale beveiliging en data science. Er is ook informatie beschikbaar voor docenten op de website van het instituut.

Wil je weten wat Institute for Computing and Information Sciences verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Institute for Computing and Information Sciences of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Institute for Computing and Information Sciences? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Institute for Computing and Information Sciences het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Institute for Computing and Information Sciences reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Institute for Computing and Information Sciences

Bezoekers bekeken ook