Johnny's Hairstyling

Johnny's Hairstyling is een Gezondheid en schoonheid gelegen aan Professor Molkenboerstraat 20 in Nijmegen.

Meer informatie over Johnny's Hairstyling in Nijmegen

Johnny's Hairstyling in Nijmegen is weer geopend en staat klaar om klanten te ontvangen. De salon is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur, en op zaterdag van 8:00 tot 15:30 uur. Klanten kunnen een afspraak maken via telefoonnummer 06-82325997 of via WhatsApp. Ook is er studentenkorting beschikbaar gedurende de hele week. Johnny's Hairstyling bestaat al meer dan 31 jaar en staat bekend om de persoonlijke aandacht, kwaliteit en service. De stylisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en werken met merken zoals Keune en Revlon. Klanten worden ontvangen met koffie of thee, en voor kinderen staat limonade klaar. Het doel van Johnny's Hairstyling is dat klanten zich thuis voelen en met een glimlach de salon verlaten.

Wil je weten wat Johnny's Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Johnny's Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Johnny's Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Johnny's Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Johnny's Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Johnny’s Hairstyling

Bezoekers bekeken ook