Karsten Russ Fotografie

Karsten Russ Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Gerard Noodtstraat 97 in Nijmegen.

Meer informatie over Karsten Russ Fotografie in Nijmegen

Karsten Russ Fotografie verwelkomt bezoekers op zijn website en kondigt aan dat hij in 2023 het Radboud Oncologie Fonds zal steunen met de verkoop van zijn fotoproducten. Het fonds nodigt talentvolle onderzoekers uit om innovatieve pilotonderzoeken naar kanker te doen, maar heeft hiervoor weinig geld beschikbaar. Meer geld betekent meer onderzoek en uiteindelijk minder kanker en een langer leven. In 2022 heeft Karsten Stichting Jarige Job gesteund door de verkoop van zijn 'Verjaardagskalender Nijmegen', 'Nijmeegse Triootjes' en Nijmeegse Puzzels. Deze stichting helpt kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren door hen een verjaardagsbox te geven. In 2021 heeft Karsten de Nierstichting gesteund met de verkoop van zijn foto-producten. Bezoekers zijn enthousiast over zijn foto's en waarderen zijn inzet voor goede doelen.

Wil je weten wat Karsten Russ Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karsten Russ Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karsten Russ Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karsten Russ Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Karsten Russ Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karsten Russ Fotografie

Bezoekers bekeken ook