La Rosa de Cuba kappers

La Rosa de Cuba kappers is een Kapper gelegen aan Koolemans Beynenstraat 82 in Nijmegen.

Meer informatie over La Rosa de Cuba kappers in Nijmegen

La Rosa de Cuba is een eigenzinnige kapsalon in Nijmegen-Oost. De kapsters zijn gespecialiseerd in het knippen van mooie coupes die passen bij de persoonlijkheid van de klant, evenals het maken van mooie kleuringen. Bij La Rosa de Cuba word je geholpen in een huiselijke en ongedwongen sfeer, met vintage muziek op de achtergrond. Klanten zijn erg tevreden over de kapsalon en vinden het een gezellige plek. La Rosa de Cuba knipt graag net iets anders dan andere kapsalons en biedt verschillende mogelijkheden voor haarstyling, zoals asymmetrische kapsels, klassiek of hip, rockabella en vintage stijlen. Ook worden er balayages, highlights en volle kleuringen aangeboden. Klanten kunnen een klantenkaart krijgen, waarmee ze na 5 knipbeurten 5 euro korting krijgen. Het is belangrijk om de afspraak online te bevestigen, anders komt deze niet in de agenda van de kapsalon.

Wil je weten wat La Rosa de Cuba kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Rosa de Cuba kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Rosa de Cuba kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Rosa de Cuba kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar La Rosa de Cuba kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Rosa de Cuba kappers

Bezoekers bekeken ook