Lara deelt

Lara deelt is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Castellastraat 84 in Nijmegen.

Meer informatie over Lara deelt in Nijmegen

Lara is een communicatie- en groeistrateeg die bedrijven helpt om duurzaam te groeien met een passende communicatiestrategie. Ze is een communicatieprofessional en gedragsexpert die kijkt naar zowel interne als externe communicatie. Ze helpt bij vraagstukken op het gebied van groei, geluk op het werk, betrokkenheid, organisatieveranderingen, employer branding en het aantrekken van klanten. Lara maakt gebruik van haar Routine Habits formule om ervoor te zorgen dat de organisatie weer gaat stromen. Naast haar passie voor communicatie houdt ze van creatieve bezigheden, natuur, psychologie, coaching, kunst, cultuur, educatie, ondernemen, yoga, sport en welzijn. Ze heeft samengewerkt met verschillende bedrijven, waaronder Plu024, Samenkracht, Revenue Creative, Kunstmagazijn Nijmegen, Van Raaij Tuinen, Van Bergen ondernemerszaken, Mentaal Beter, Plus Nico de Witt, Vers Geplukt, Romeinse Herberg, Taste of Ruby, Het Nieuwe Buro, Coral Lavapies, Mon Art Gift Shop, Nieuwe campagne Schilderwerken Gebr. Rutten, Kunstroute CWZ, Interview Medium Magazine, Cathedral of Thorns, Imprezz by Leontine, Sociale media AP Support, Schildersbedrijf Gebr. Rutten en LOOS. Lara gelooft in een strong supported system en werkt samen met professionals op het gebied van online marketing, fotografie en marketingstrategie om de beste resultaten voor haar klanten te behalen. Ze deelt ook regelmatig blogs over trends, ontwik.

Wil je weten wat Lara deelt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lara deelt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lara deelt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lara deelt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Lara deelt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lara deelt

Bezoekers bekeken ook