Linku

Linku is een Webdesign gelegen aan Sint Canisiussingel 19, G2 in Nijmegen.

Meer informatie over Linku in Nijmegen

Linku is een online webbureau uit Nijmegen dat bedrijven helpt groeien door maatwerk online oplossingen te ontwikkelen. Ze lossen problemen op, digitaliseren bedrijfsprocessen en diensten met webapplicaties en bouwen maatwerk websites. Daarnaast maken ze ideeën en diensten mobiel toegankelijk met behulp van apps. Linku optimaliseert gebruikerservaring, bouwt aan krachtige merken en verbetert online uitstraling. Ze versterken de positie en vindbaarheid van klanten door middel van online marketing. Met 32 professionals zorgt Linku voor omzetverhoging, kostenbesparing en kwaliteitsverbetering bij opdrachtgevers. Ze geloven in samenwerkingen voor de lange termijn en zijn altijd bereikbaar voor klanten. Als winnaar van de FD Gazellen Awards en lid van Dutch Digital Agencies behoort Linku tot de beste webbureaus van Nederland.

Wil je weten wat Linku verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linku of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linku? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linku het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Linku reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linku

Bezoekers bekeken ook