Lunchroom Borboleta

Lunchroom Borboleta is een Brunchrestaurant gelegen aan Lange Hezelstraat 95 in Nijmegen.

Meer informatie over Lunchroom Borboleta in Nijmegen

Lunchroom Borboleta is een gezellige plek in mediterrane stijl aan de Lange Hezelstraat in Nijmegen. Hier kun je genieten van een ambachtelijke lunch, een ontbijt met een goed boek, een uitgebreide high tea of even bijkomen met een verse gemberthee en huisgemaakte cheesecake na het winkelen. Wat deze lunchroom bijzonder maakt, is dat het een sociale onderneming is waar mensen met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt werken. Ze kunnen zich hier op een ontspannen manier verder ontwikkelen en ontpoppen, net zoals vlinders. Je kunt contact opnemen met Lunchroom Borboleta via telefoonnummer 024-7370476 of e-mailadres info@borboleta-nijmegen.nl. De openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Lunchroom Borboleta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom Borboleta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom Borboleta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom Borboleta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Lunchroom Borboleta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom Borboleta

Bezoekers bekeken ook